Apartman s 1 spavaćom sobom


Ovaj klimatizirani apartman ima dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i opremljenu kuhinju s blagovaonicom te perilicom posuđa. 

Uključuje kupaonicu s tušem, perilicom rublja, wc-om, bideom i sušilom za kosu. Iz spavaće sobe pruža se pogled na more.

 

Sadržaji apartmana: klima-uređaj, kauč, popločani / mramorni pod, drveni/ parketni pod, garderoba/ormar, tuš, bide, sušilo za kosu, perilica rublja, WC, kupaonica, satelitski programi, kabelski programi, TV ravnog ekrana, hladnjak, perilica posuđa, kuhinja, kuhinjski pribor, ploče za kuhanje, mašina za kavu, toster, mikrovalna,Guest Review Awards
2016. / 2017. 2018.

Booking.com

 • Umag je prvi morski grad na ulazu u Istru sa sjevera i jedna od vodećih sportsko-rekreacijskih destinacija u Hrvatskoj. Ovaj magični kutak privlači posjetitelje šarolikom ponudom teniskih terena, uređenih biciklističkih staza, dvorana te atraktivnim golf igralištem s 18 rupa. Sve to u okruženju očuvane prirode s jedinstvenim pogledom na Jadransko more. Uređene plaže i brojna događanja jamac su odlične zabave ljeti, posebno u vrijeme atraktivnog teniskog turnira ATP Croatia Open. Raznolika ponuda restorana, istarskih vinara i maslinara, wellness centara i sportskih programa Umag čini interesantnim i u preostalom dijelu godine. Ne manje važna je i dobra cestovna i morska povezanost te blizina zračnih luka zbog čega Umag s pripadajuća 23 naselja godišnje ostvaruje preko 2 milijuna turističkih noćenja.

  Prednosti Umaga
  •    Zemljopisni položaj i povezanost
  •    Vrhunska sportska infrastruktura
  •    Dugačka obala i uređene plaže
  •    Nagrađivani restorani, vinari i maslinari
  •    Mnogobrojna događanja
  •    Uređenost i ekološka osviještenost      Copyright Inter - auto d.o.o. , Development: Studio web art